Retrospektivë: Momentet më të bukura të çiftit mbretëror Kate Middleton – Princi William

Të martuar më 29 prill 2011, Kate Middleton dhe Princi William u kthyen shumë shpejt në një prej çifteve të preferuara mbretërore. Shumë të thjeshtë, modestë dhe të dashuruar, prindërit e tre fëmijëve, princëve George dhe Louis, si dhe të princeshës Charlotte, kanë tërhequr vëmendjen në çdo dalje publike dhe gjithmonë, kanë rrëmbyer zemrat e të gjithëve.
Duke na treguar përherë se thjeshtësia është sinonimi i dashurisë.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code