Xhinset që ju duhen për këtë sezon!

Praktikisht, vera mbaroi dhe sa hap e mbyll sytë e gjetëm veten në një mot më të freskët (Oh,sa na kish’ munguar!). Gjithsesi, ka ardhur çasti për të blerë xhinset e reja, must-haves për vjeshtën dhe dimrin dhe Elegance është këtu me disa sugjerime.


One Teaspoon

Xhinset e gjera janë super në modë! Komode, të bukura, lehtësisht të kombinueshme me gjithçka, besojmë se meritojnë të jenë patjetër në listë.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Liumilac

I keni parë kudo në TikTok dhe tani mund të jenë edhe pjesë e garderobës suaj!


Madewell

Marka Madewell është e mirënjohur për xhinset cilësore, gjithashtu ka një program fantastik për riciklimin e tyre. Pra, mund të dukeni stylish dhe të mbroni planetin në të njëjtën kohë!


Wdirara

Printet animale kanë shkuar në një tjetër nivel dhe ne thjesht e adhurojmë!


Yesno

Një palë xhinse të tjera unike, baggy dhe të rehatshme!


Hber

Të adhurueshme dhe mund t’i veshësh literalish me çfarëdo!


Good American

Nga vitet ’90, në 2021, sërish tendencë e pakohë!