Retro ’70, tendenca që nuk largohet kurrë

Moda ka tendencën të përsëritet dhe fashion designers këtë e dinë shumë…

Urban Story

Glamour 2019

Fotografia: ENDRIT MËRTIRI Hair & Make Up: SUELA ÇANGU Fashion Editor: MIRANDA…

Stina “IN and OUT”

Fotografia: ENDRIT MËRTIRI Hair & Make up: SUELA ÇANGU Fashion Editor: KSELA…

Mademoiselle Fifi!

Vjeshta mbërriti në pasarelat e të gjithë botës e po ashtu në…

Verë 1998!

Nëse ju kishte marrë malli për ngjyrat dhe aksesorët e viteve ’90,…

Fragrancë Vere!

Twinset celebron bukurinë natyrale dhe romancën e stilit boho – chic. Shumë…

Ëndërrimtare

Fotografia: Endrit Mërtiri Grim & Make Up: Suela Cangu Fashion Editor: Ksela…

Ngjyra & Lule

Prilli, muaji i luleve erdhi dhe solli me vete dëshirën për të…

Radikal Chic

Veshjet dhe stili i krijuar nga stilistët e mëdhenj të modës nuk…