Kur mendojmë për dashurinë nuk gjejmë dot një definicion të saktë, dimë vetëm që është ndjenja më sublime, por padyshim në kokë na shfaqet një imazh: Venera Lumani dhe Lind Islami të buzëqeshur, të përqafuar, të dashuruar. Elegance ka shkëputur pak nga jeta e të dyve, në një rrëfim që zbulon planet mbi të ardhmen, karrierën dhe dashurinë e tyre.

Për më shumë, shfletoni Elegance!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!