Retrospektivë: Bukuria natyrale e Michelle Pleiffer

Michelle Pleiffer, e lindur më 29 prill 1957, është ndoshta një prej aktoreve më tërheqëse të kinemasë botërore. Gjithmonë e lirshme, guximtare dhe jashtëzakonisht e bukur, Pleiffer ka ditur të lërë gjurmën e saj në çdo film.

Aktorja ka qenë mjaft selektive në rolet e saj, të cilat kanë paraqitur gjithmonë një grua të pavarur, shumë larg figurës vulnerable dhe shumë pranë asaj të një qenieje të fortë, frymëzuese, të palëkundur!

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Sot, ju sjellim disa prej fotove më të bukura të Michelle dhe portretit të saj të paharrueshëm.