“Vera Andrron Detin” vlerësohet maksimalisht nga kritika në Bienalen e Venedikut

Një tjetër sukses i arritur nga çikat e Kosovës, të cilat vijojnë të na bëjnë krenarë anembanë botës.

Në edicionin e 78-të të Festivalit të Venedikut, u paraqit filmi i parë me metrazh të gjatë “Vera Andrron Detin”, i regjisores së mirënjohur Kaltrina Krasniqi.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Filmi u vlerësua maksimalisht nga kritika, duke u shpërblyer me dy çmime, respektivisht “Edipo Re” dhe “Autoret gra nën 40 vjeç”.

Elegance ndan me ju disa nga momentet e premierës.